O nama

Rudno d.o.o. je tvrtka osnovana 1998. godine za inženjering, marketing i trgovinu. Sjedište tvrtke je u gradu Kastvu (nedaleko Rijeke) na adresi Rudno 5a, gdje se nalaze radionice, trgovina i skladište.

Tvrtka je specijalizirana za usluge uvoza i izvoza za potrebe industrije i brodogradnje. Do danas, tvrtka je uspješno realizirala velik broj uvoza nove i polovne opreme za potrebe industrije. Tvrtke koje Rudno d.o.o. zastupa isključivo su s njemačkog tržišta i to: Kamat-pumpen GmbH&CO Dortmun-Witten, Arndt H. von Oertzen, Ammersbek-Hamburg.

Mogućnosti tvrtke Rudno d.o.o. su davanje usluga u izradi raznih projekata i proračuna za energetska postrojenja i zaštitu okoliša, a isto tako razne vrste ispitivanja i analiza za potrebe privrede. Pored toga, dajemo usluge remonta i održavanja strojeva, brodske opreme kao i procjenu šteta u brodogradnji i industriji. Tvrtka Rudno d.o.o. je registrirana i za izvođenje radova u zemlji i inozemstvu. Unutar radioničkog prostora vrše se sve usluge reparaturnog zavarivanja.